Bedrijfskleding bedrukken of borduren

Zoek je werkkleding of bedrijfskleding en wil je deze laten bedrukken of borduren? Wij hebben een ruim assortiment van bedrijfskleding, van extra stevige werkbroeken tot comfortabele werkpolo’s. Of je nu bouwvakker, kok, schilder of winkelier bent: wij hebben de perfecte set kleding voor je. En dat tegen zeer aantrekkelijke prijzen!

broek
polo

Waarom kiezen voor Bedrukbedrijfskleding.nl?

  • Persoonlijke service
  • Kleding vooraf passen
  • Scherpe prijzen
  • Vanaf één stuk te bestellen
  • Goede tot zeer goede kwaliteit
  • Moderne printtechnieken
  • Snel geleverd

Meer weten of direct bedrijfskleding bestellen?

Persoonlijke service en werkkleding passen

Bij Bedrukbedrijfskleding.nl vinden we het belangrijk dat de kleding je goed past.  Ook adviseren we je met plezier over de ideale kledingkeuzes voor jou. Je hoeft dus niet zelf de tientallen opties in een webshop te bekijken, wij kunnen je precies vertellen wat geschikt is.Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Tel:0616073020

Scherp geprijsde werkkleding

Al onze merken (o.a. Blaklader, Santino, B&C, Tricorp) zijn van goede tot zeer goede kwaliteit. Desondanks zijn ze scherp geprijsd, heeft u ergens werkkleding gezien maar niet in onze webwinkel stuur dan even een mail of bel ons even op.
We kunnen alle merken en soorten werkkleding bestellen.Heeft u werkkleding ergens goedkoper gezien wij kunnen de prijs dan misschien aanpassen neem gerust contact op.

Waarom bedrijfskleding bedrukken of borduren?

Je kunt prima werken in standaard werkkleding. Maar bedrijfskleding met een eigen logo, tekst of afbeelding heeft belangrijke voordelen. Het staat bijvoorbeeld een stuk professioneler, klanten of bezoekers kunnen medewerkers makkelijker herkennen en het vergroot de naamsbekendheid van je bedrijf.

Vanaf één stuk te bestellen

Wij hanteren geen minimale ordergrootte. Je kunt onze kleding al vanaf 1 stuk bestellen, zowel bedrukt als geborduurd. Ideaal als je zzp’er bent en één bedrukte jas wel genoeg vindt, of voor als er een nieuwe werknemer in het bedrijf komt.

Bedrukken, borduren, printen

Wij kunnen kleding laten bedrukken, borduren of laten printen. Wat het beste is is afhankelijk van het budget, de hoeveelheid en de afbeelding of tekst die geprint moet worden. Borduren is het meest slijtvast maar heeft een hogere startprijs. Bedrukken en printen zijn voordeliger en geschikter voor zeer gedetailleerde prints (zoals foto’s) maar slijten eerder in de was.

algemeen_0000_layer-4_0000_layer-3

Bestel je werkkleding bij Bedrukbedrijfskleding.nl!

Heb je bedrukte of geborduurde bedrijfskleding nodig, dan helpen wij je graag verder. We kunnen alles wel voor u verzorgen.