Over Bedrukbedrijfskleding.nl

Bij Bedrukbedrijfskleding.nl bestel je eenvoudig bedrukte of geborduurde werkkleding en sportkleding. We hebben kleding voor hoveniers en loodgieters, voor schoonmakers en koks, voor voetbalelftallen en bowlingteams. Bovendien is al onze kleding al vanaf één stuk te bestellen.

Persoonlijke service en eenvoudig bestellen in webshop.

Wij hebben een online webshop voor het eenvoudig bestellen van uw werkkleding.Naast de webshop geven wij ook persoonlijk advies en indien gewenst komen wij ook op locatie om de mogelijkheden te bespreken.Tevens kunt u ook de kleding dan passen en voelen om precies de juiste keuze te maken wat bij u past.Wij kunnen de kleding borduren en printen wij vertellen u graag de verschillen daarin.

polo
polo

Onze merken

In ons assortiment hebben we kwalitatief hoogwaardige kleding die toch budgetvriendelijk is. Daarmee wordt unieke bedrijfskleding voor iedereen bereikbaar. We hebben kleding voor alledaags gebruik, maar ook kleren die zeer stevig en slijtvast zijn. Helemaal geschikt voor het zware werk.

Deze merken hebben we standaard op voorraad:

  • Blaklader
  • Santino
  • B&C
  • Tricorp

Ben je op zoek naar een specifiek merk? We kunnen bijna alles voor je bestellen.

Meedenken is geen loos begrip

‘We denken met je mee,’ dat zie je vaker. Wij zeggen het niet – wij dóen het. Misschien is een ander kledingmerk nog geschikter voor jouw doel. Misschien wordt je logo veel mooier als je kiest voor bedrukken in plaats van borduren. Misschien past die kleur t-shirt net wat mooier bij de kleur tekst die je wil. Met ons advies weet je zeker dat je de meest geschikte kleding bestelt waarop jouw gekozen ontwerp perfect tot zijn recht komt. Dat is nog eens service!